Ik geloof dat jij het meest gelukkig bent als je trouw bent aan jezelf. Trouw aan jouw authenticiteit. Authenticiteit betekent dat wie een persoon is en wat zijn overtuigingen en waarden zijn, terugkomt in zijn gedrag. Het gaat niet alleen om wat je doet, maar vooral om hóe je het doet. Iets doen wat je leuk vindt en wat bij je past, op een manier die volledig jouw eigen is, dat levert je de meeste energie en voldoening op.

Als je weet wie je bent en wat je wilt, weet je wat jou gelukkig maakt. Noteer voor jezelf eens minstens 10 prestaties die jij hebt behaald. Dit ga je doen om jezelf beter te leren kennen. Dit mogen zowel grote als kleine prestaties zijn, alles waar jij trots op bent of trots op zou mogen zijn. Hoe heb jij het aangepakt om die prestaties te leveren? Wat zijn de positieve aspecten waar je op terug kijkt? Wat is jouw kracht die je in al die prestaties terug ziet? Wat is jouw super power en hoe kan je die meer en bewuster gaan inzetten?

www.talentcollege.nl – Blink uit in wie je bent