Activiteiten

Wij bieden coaching, training en begeleiding aan om mensen de mogelijkheid te geven om het beste uit zichzelf te halen. Dit doen wij individueel, in teams en in gehele organisaties. Op deze pagina kunt u iets lezen over onze activiteiten, maar veel van onze activiteiten zijn maatwerk. Schroom dus niet om contact op te nemen om te overleggen wat wij voor u kunnen betekenen. Elk mens en elke organisatie is immers uniek.

COACHING
Bij coaching is het kennismakingsgesprek altijd gratis. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is en dat we van te voren goed vaststellen wat de coachvragen zijn. Tijdens het eerste gesprek worden de vragen en onderwerpen opgesteld en bepalen we samen hoeveel gesprekken we met elkaar gaan voeren. Het is mogelijk dat dit één gesprek zal zijn en het is mogelijk dat dit bijvoorbeeld acht gesprekken zullen zijn. Dat bepalen we samen. Een coachingsgesprek duurt tussen de 50 en 60 minuten en je kunt je altijd aanmelden voor een gratis kennismakingsgesprek.

Je kunt ook kiezen voor de Talentboost. Zit je vast in een denkpatroon of situatie en heb je behoefte aan meer overzicht en een ander perspectief? Denk aan een probleem, een dilemma, een uitdaging of een belangrijke keuze. In een sessie van 90 minuten brengen we in kaart waar je in vastloopt en hoe je weer verder kunt. Je gaat naar huis met je eigen plan en meer focus op jouw situatie.

omwb-yreneeTRAINING
Medewerkers zijn één van de belangrijkste factoren in de concurrentiestrijd tussen bedrijven. De uitdaging van bedrijven is om hun medewerkers te laten doen waar zij goed in zijn. Medewerkers die werken vanuit hun talenten blijken beter om te kunnen gaan met werkbelasting, verzuimen minder vaak, tonen meer intrinsieke motivatie, een hogere inzet en een bevorderd welbevinden. Genoeg redenen voor zowel werkgevers als werknemers om talentgericht te werk te gaan! Mensen leren het best door in interactie met elkaar iets te doen en te ervaren. Heb jij of heeft jouw organisatie behoefte aan een training gerelateerd aan talentontwikkeling? Denk aan thema’s als authenticiteit (talent ontdekken), talent ontwikkelen, profileren, persoonlijk leiderschap en effectief werken. De trainingen worden altijd op maat ontwikkeld dus alle denkbare thema’s zijn bespreekbaar.

BEGELEIDING
Het is mogelijk dat Talent College begeleiding biedt bij verschillende projecten, zowel individueel als organisatie breed. Denk aan begeleiding van werk naar werk, het opzetten van evenementen of begeleiding bij intervisiebijeenkomsten.