Bedrijven

Talent College werkt samen met haar opdrachtgevers (individuen, teams en organisaties) aan het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent. Elk mens en elke organisatie is uniek, vandaar dat onze diensten maatwerk zijn.

Werkzoekenden, werknemers en zelfstandig ondernemers helpen wij met het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van talent.

Door de talenten van medewerkers te koppelen aan gewenst gezamenlijk resultaat, kan gebouwd worden aan een succesvol en optimaal functionerend team.

De uitdaging van bedrijven is om hun medewerkers te laten doen waar zij goed in zijn en dus actief talentmanagement te voeren.

Yrenee is een scherpe analist. Ze is scherp in haar denken en heeft mij enorm goed geholpen in het proces van het schrijven van een boek. Ze heeft een goede vakinhoudelijke beoordeling gegeven en heeft goed helpen ontwikkelen, bijvoorbeeld het ontwikkelen van werkvormen en casuïstiek. Ze is gestructureerd en kan heel goed helpen om andermans gedachten goed onder woorden te brengen. Yrenee heeft kennis van zaken. Talentmanagement is iets waar zij na een degelijke studie veel van weet. Wij gaan zeker nog vaker samenwerken, daar zie ik naar uit!

Kirsten Barkmeijer

Interactie Trainingen

Ik heb een training Professioneel Pitchen van Yrenee gevolgd, een interessante dag! Gaaf om aan je eigen bedrijf, jezelf en je eigen presentatie te werken. Verbazingwekkend hoe je aan het eind een eigen pitch in elkaar hebt gezet, die dicht bij jezelf staat en waar ik met trots achter sta! Bedankt voor je hulp, het heeft mij enorm geholpen.

Rieneke Janssen

Janssen Agra Service