Ervaringen

Ik heb een training Professioneel Pitchen van Yrenee gevolgd, een interessante dag! Gaaf om aan je eigen bedrijf, jezelf en je eigen presentatie te werken. Verbazingwekkend hoe je aan het eind een eigen pitch in elkaar hebt gezet, die dicht bij jezelf staat en waar ik met trots achter sta! Bedankt voor je hulp, het heeft mij enorm geholpen.

Rieneke Janssen, Janssen Agra Service, 2017

Yrenee is een scherpe analist. Ze is scherp in haar denken en heeft mij enorm goed geholpen in het proces van het schrijven van een boek. Ze heeft een goede vakinhoudelijke beoordeling gegeven en heeft goed helpen ontwikkelen, bijvoorbeeld het ontwikkelen van werkvormen en casuistiek. Ze is gestructureerd en kan heel goed helpen om andermans gedachten goed onder woorden te brengen. Yrenee heeft kennis van zaken. Talentmanagement is iets waar zij na een degelijke studie veel van weet. Wij gaan zeker nog vaker samenwerken, daar zie ik naar uit!

Kirsten Barkmeijer, Interactie Trainingen, 2016

Naast dat Yrenee mijn scriptie op NL heeft gecheckt, heeft zij mij ook ondersteund in het afstudeerproces. Zij wist mij tijdens de begeleiding kritische vragen te stellen, waardoor ik de focus in mijn afstudeeropdracht weer terug kreeg. Omdat ik een dikke drie maanden in m’n opdracht verweven zat, was ik de focus en draad werkelijk even kwijt. Door Yrenee haar aanpak in de begeleiding wist zij mij weer positief te krijgen ten opzichte van mijn opdracht. Ik kreeg weer vertrouwen in mijn opdracht en kreeg zelfs weer zin om eraan te werken. Ze stelde soms ook suggesties voor, die ik qua inhoud verder zelf kon uitwerken. Dit deed Yrenee erg professioneel, omdat ze mij hierdoor zelf liet nadenken. Tegelijkertijd gaf zij mij net dat duwtje in de rug die ik nodig had om de inhoud van m’n opdracht concreter te beschrijven.

Naast de ondersteuning en begeleiding vond ik het een zeer prettige ervaring dat Yrenee zich aan de gemaakte afspraken hield. Ja, nu hoor ik u denken: ‘daar mag je toch ook vanuit gaan?‘. Daar moet ik misschien ook gewoon vanuit kunnen gaan, maar door mijn eerdere ervaring met andere begeleiding voor het vak Statistiek is het voor mij niet meer vanzelfsprekend dat ik ervanuit kan gaan dat men zich houdt aan de gemaakte afspraken, enfin.

Yrenee weet de juiste stijl in te zetten bij een persoon. Ze denkt mee en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Ze is punctueel, scherp en laat de ander zelf nadenken door goede vragen te stellen en weet hierdoor de ander zijn eigen talenten te laten ontdekken.¬†PS: ik ben dik geslaagd voor m’n afstudeeropdracht!

Perihan, student Toegepaste Psychologie, 2016

Ik ben erg tevreden over de feedback die ik heb gekregen op mijn scriptie. Naast de taal en spellingsfouten heeft ze ook veel feedback gegeven die ik goed kon gebruiken bij de inhoud. Er wordt snel gereageerd op vragen en berichtjes. Vanwege deadline stress heeft ze mij dezelfde dag nog mijn scriptie met uitgebreide feedback teruggestuurd. Dat ze zo flexibel en snel werkt is super fijn en de prijs is in vergelijking met anderen erg goedkoop.

Melanie, student Toegepaste Psychologie, 2016

Officieel afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen voor BSc als Technische Bedrijfskunde! Zonder jullie feedback was dit niet mogelijk geweest! Ontzettend bedankt. Echt aanrader!

Emiel, student Technische Bedrijfskunde, 2016

Ik ben erg blij met de feedback die ik van Yrenee heb gekregen. Na enige tijd las ik mijn eigen fouten niet meer en zag ik niet meer wat er beter kon. Yrenee gaf duidelijke opmerkingen waardoor ik goed wist wat ik anders moest doen. Echt enorm bedankt! Ik weet zeker dat ik dankzij jouw feedback, mijn scriptie naar een ‘hoger level’ heb kunnen brengen!

Christhy, student Toegepaste Psychologie, 2016