Onderwijs

Talent College ondersteunt leerlingen en studenten bij hun ontwikkeling tot young professional.

Gestructureerd werken, plannen en verantwoordelijkheid nemen. Veel leerlingen kunnen hier begeleiding bij gebruiken. Talent College helpt jongeren effectief te leren studeren.

Veel leerlingen hebben behoefte aan persoonlijke aandacht voor specifieke vakken of bepaalde studievaardigheden.

Om de overstap naar de arbeidsmarkt gemakkelijker te laten verlopen bieden wij studenten coaching, training en begeleiding aan.

Het is zonde als een goed onderzoek niet goed overkomt door het gebrekkig opschrijven van informatie. Met scriptiebegeleiding werken we samen intensief aan jouw scriptie.

Til jouw scriptie naar een hoger niveau door hem te laten checken op Nederlandse taal en spelling, lay-out, structuur en inhoud.

Wij bieden begeleiding bij verschillende onderwijsprojecten. Voorbeelden van doelgroepen zijn studenten, docenten, organisaties of ouderverenigingen.

Ik ben erg blij met de feedback die ik van Yrenee heb gekregen. Na enige tijd las ik mijn eigen fouten niet meer en zag ik niet meer wat er beter kon. Yrenee gaf duidelijke opmerkingen waardoor ik goed wist wat ik anders moest doen. Echt enorm bedankt! Ik weet zeker dat ik dankzij jouw feedback, mijn scriptie naar een ‘hoger level’ heb kunnen brengen!

Christhy Fels

over Scriptie Check