Onderwijs

Talent College ondersteunt leerlingen en studenten bij hun ontwikkeling tot young professional. Om de overstap naar de arbeidsmarkt gemakkelijker te laten verlopen biedt Talent College coaching, training en begeleiding aan. Leerlingen en studenten gaan hierbij aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling en de ontdekking van hun talenten.

COACHINGimg_1182

Door middel van coaching werkt een student aan een betere bewustzijn van zijn of haar talenten. De coaching zorgt ervoor dat iemand gerichter bezig is met zijn of haar toekomst op de arbeidsmarkt. Bovendien worden er stappen gezet richting dit toekomstbeeld.

TRAINING

Door verschillende trainingen en workshops worden leerlingen en studenten goed voorbereid op hun toekomst. Denk hierbij aan onderwerpen als professioneel pitchen, het vinden van jouw authenticiteit en persoonlijk leiderschap. Uiteraard zijn meer onderwerpen mogelijk.

BEGELEIDING

Talent College biedt studiebegeleiding aan op gebieden als scriptiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en plannen en organiseren. Ook is het mogelijk dat Talent College begeleiding biedt bij verschillende projecten, zowel van studenten als organisatie breed. Denk bij dit laatste aan het opzetten van leerlijnen gericht op beroepsvoorbereiding of het opzetten van evenementen.