Trainingen

Onze trainingen zijn opgebouwd vanuit een amplitieve gedachte, om een bijdrage te leveren aan het versterken van de positieve staat van medewerkers. Een amplitiedeskundige met een passie en talent voor trainen zal zelf trainingen kunnen verzorgen.

Omdat wij het belangrijk vinden dat de amplitiedeskundigen uitblinken in wie zij zijn, gaan wij er niet vanuit dat elke amplitiedeskundige zelf trainingen verzorgt. Zij zullen trainingen wel opnemen in het amplitiebeleid voor een organisatie, maar kunnen de uitvoering aan een ander of ons overlaten.

Wil je advies welke training het meest geschikt is voor jou of wil je de mogelijkheden bespreken voor een training op maat? Neem dan contact met ons op.

Powercursus energie-management

Leer je energie-afname beheersen en bewust te werken aan energie-opbouw. Hoe blijf je goed functioneren in de storm?

Omgaan met veranderingen

Ieder mens heeft in bepaalde mate moeite met veranderingen. Wat maakt dat jij je reactie op verandering in betere banen kan leiden?

Mentale weerbaarheid

Mentale weerbaarheid is het vermogen om sterk te blijven tijdens uitdagende omstandigheden. Wat maakt ons mentaal weerbaar?

Zelfmanagement

Je leert het managen van de lastigste persoon op aarde: jezelf. Dit wordt ook wel persoonlijk leiderschap genoemd.

Timemanagement

Niet harder werken, maar slimmer werken. Leer meer rust en overzicht te bewaren en effici├źnter en effectiever te werken.

Teamsessie TMA Talentenanalyse

TMA meet en maakt inzichtelijk wat een team motiveert om zo gebruik te kunnen maken van de kracht van het team en ieder individu.