Scriptiebegeleiding

SCRIPTIECHECK

De scriptiecheck helpt jou om jouw scriptie naar een hoger niveau te tillen. Er wordt gelet op Nederlandse taal, lay-out, structuur en inhoud. Uiteraard zijn wij geen expert in jouw vakgebied, maar wij kunnen het wel aangeven als bijvoorbeeld bepaalde conclusies niet logisch op ons overkomen. De check kan ook gedaan worden bij andere documenten, zoals stagedocumenten of andere verslagen. De scriptiecheck is vrijgesteld van BTW, wat betekent dat er geen BTW overheen komt voor de uiteindelijke prijs.

Scriptiecheck €0,005 per woord*:

10.000 woorden €50,-
15.000 woorden €75,-
Enzovoort

*Je krijgt je scriptie binnen 6 dagen terug. Heb je spoed i.v.m. je snel naderende deadline? Vraag dan naar onze spoedservice en de bijbehorende prijzen.

BEGELEIDING

Dit kan na de check, bijvoorbeeld als blijkt dat de inhoud goed is, maar er duidelijk moeite is om dit duidelijk op papier te krijgen. Het is zonde als een goed onderzoek niet goed overkomt door het gebrekkig opschrijven van informatie. Ook kan begeleiding al eerder in het afstudeertraject, als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij het vaststellen van de onderzoeksvragen. Met de begeleiding zitten we naast elkaar en werken we intensief aan jouw scriptie. Om deze tijd van de begeleiding echt nuttig te besteden bieden wij dit aan in dagdelen in plaats van per uur. Dit houdt in dat we een halve dag, een hele dag of meerdere dagen samen besteden aan jouw scriptie. De begeleiding is vrijgesteld van BTW, wat betekent dat er geen BTW overheen komt voor de uiteindelijke prijs.

Per dagdeel (4 uur) €200,-
Twee dagen (16 uur) €750,-