Onderwijs/Scriptiebegeleiding

Het is zonde als een goed onderzoek niet goed overkomt door het gebrekkig opschrijven van informatie. Met scriptiebegeleiding werken we samen intensief aan jouw scriptie.

Scriptiebegeleiding kan na afloop van het onderzoek, bijvoorbeeld als het onderzoek goed is, maar er moeite ondervonden wordt om dit duidelijk op papier te krijgen. Ook kan begeleiding al eerder in het afstudeertraject, als je bijvoorbeeld hulp nodig hebt bij het vaststellen van de onderzoeksvragen.

Met de begeleiding zitten we naast elkaar en werken we intensief aan jouw scriptie. Om deze tijd van de begeleiding echt nuttig te besteden bieden wij dit aan in dagdelen in plaats van per uur. Dit houdt in dat we een halve dag, een hele dag of meerdere dagen samen besteden aan jouw scriptie.

Door Yrenee haar aanpak in de begeleiding wist zij mij weer positief te krijgen ten opzichte van mijn opdracht. Ik kreeg weer vertrouwen in mijn opdracht en kreeg zelfs weer zin om eraan te werken. Zij gaf mij net dat duwtje in de rug die ik nodig had om de inhoud van m’n opdracht concreter te beschrijven. Yrenee weet de juiste stijl in te zetten bij een persoon. Ze denkt mee en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Ze is punctueel, scherp en laat de ander zelf nadenken door goede vragen te stellen en weet hierdoor de ander zijn eigen talenten te laten ontdekken. PS: ik ben dik geslaagd voor m’n afstudeeropdracht!

Perihan

Student Toegepaste Psychologie

Kosten

Per dagdeel (4 uur): €200,-
Twee dagen (16 uur): €750,-

Neem contact op!