Seline stelt zich voor

16 november 2018

Medewerkers

Gedurende mijn gehele opleiding tot toegepast psycholoog was ik geïnteresseerd in alle aspecten van de psychologie. Het was iets waar ik in mijn vrije tijd mee bezig was, waar ik energie van kreeg en waar ik nooit genoeg over kon leren. Maar wat wilde ik ermee? Het is een opleiding waarmee je ontzettend breed inzetbaar bent en ik wist nog niet welke richting ik op zou gaan. Ik ben iemand die lang over dingen kan nadenken, waarna ik dan uiteindelijk wel precies weet wat ik wil. Naarmate de tijd verliep en ik meer kennis opdeed, kreeg ik steeds meer interesse in de positieve psychologie. Wat maakte dat ik hier specifiek behoefte aan had en dat ook anderen hier enthousiast van raakten? Ik voelde de behoefte om mij hier verder in te verdiepen en anderen hier ook mee te verrijken… En zo kwam ik uit bij de Master ‘Healthy Ageing Professional’ en Talent College.

Wat maakt dat men zo’n behoefte heeft aan amplitie? En wat is de noodzaak tot deze transitie in de huidige maatschappij? De Master ‘Healthy Ageing Professional’ sluit aan bij de veranderende maatschappij en is bedoeld voor professionals met de ambitie om gezondheid anders vorm te geven in onze toekomstige maatschappij. Ik streef naar de toevoeging en daadwerkelijke uitvoering van amplitie, in navolging op curatie en preventie. Met de Master ‘Healthy Ageing’ (die opleidt tot ‘change agent’) én de opleiding tot ‘Amplitiedeskundige’ probeer ik mijn steentje bij te dragen in de weg naar deze transitie binnen de arbeidscontext. Mijn innovatie en onderzoek in de Master verricht ik daarom binnen Talent College. Op weg naar een toekomst waarin de werkende mens sterk staat in een veranderende wereld, zijn volledig potentieel kan benutten en gelukkig is in zijn werk.