Onderwijs/Studiebegeleiding

Om de overstap naar de arbeidsmarkt gemakkelijker te laten verlopen bieden wij studenten coaching, training en begeleiding aan. Studenten gaan hierbij aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling en de ontdekking van hun talenten.

Coaching

Door middel van coaching werkt een student aan een beter bewustzijn van zijn of haar talenten. De coaching zorgt ervoor dat iemand gerichter bezig is met zijn of haar toekomst op de arbeidsmarkt. Bovendien worden er stappen gezet richting dit toekomstbeeld. Uiteraard wordt tijdens de coaching aandacht besteed aan voor jou relevante zaken. Denk aan: balans studie en studentenleven, effectief studeren, uitstelgedrag, motivatie, zelfwaardering, enzovoort.

Training

Door verschillende trainingen en workshops worden studenten goed voorbereid op hun toekomst. Denk hierbij aan onderwerpen als plannen & organiseren, professioneel pitchen, persoonlijk leiderschap. Uiteraard zijn meer onderwerpen mogelijk. Heb jij behoefte aan een bepaalde training? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ook scholen en organisaties kunnen contact met ons opnemen om te sparren over een training/workshop op maat.

Begeleiding

De begeleiding voor studenten is vaak in de vorm van scriptiebegeleiding. Ook is het mogelijk dat wij begeleiding bieden bij verschillende projecten, zowel van studenten zelf als organisatie breed. Denk bij dit laatste aan het opzetten van leerlijnen gericht op beroepsvoorbereiding of het opzetten van evenementen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.