Workshops

Neem bij interesse in een workshop contact met ons op. Uiteraard is het ook mogelijk om de training incompany voor u te verzorgen.

Workshop More Happiness

In ons hectische leven beseffen we ons wel eens dat weer meer zouden willen doen waar we gelukkig van worden, maar echt iets met die gedachte doen blijft vaak achterwege. Waar word je eigenlijk blij van? Wat geeft jou energie? Wat kost jou veel energie?

Tijdens de workshop More Happiness sta je stil bij jouw activiteiten in het dagelijks leven en de energie die je van deze activiteiten krijgt. We zorgen ervoor dat je inspiratie krijgt door dat waar jij vrolijk van wordt en waar jij motivatie van krijgt.

Deze workshop is ook leuk om met een groep bekenden (vrienden, collega’s, familie) te doen. Je krijgt niet alleen meer inzicht in jezelf, je leert de ander ook beter kennen. Bovendien kan je elkaar motiveren om More Happiness te creëren! Deze workshop duurt 2,5 uur.

Workshop Professioneel Pitchen

Iedereen komt in situaties terecht waarin hij zichzelf helder en krachtig moet neerzetten. Je wilt dan duidelijk kunnen vertellen wie jij bent en waar jij voor staat en de informatie zo goed mogelijk overbrengen. Helaas gaat vaak veel belangrijke informatie verloren, simpelweg omdat het niet goed is gebracht. Tijdens de workshop Professioneel Pitchen leer je in 4 uur om kort en krachtig je punt te maken op een manier die echt binnenkomt bij de luisteraar. Zorg ervoor dat je een fantastische indruk maakt en de ander je niet snel zal vergeten!

Wat kan je van ons verwachten:
– Je krijgt praktische informatie over pitchen en presenteren
– Je leert hóe je een pitch creëert
– We gaan opzoek naar een voor jou kernachtige zin om richting en structuur te geven aan jouw boodschap
– Je leert verbale en non-verbale vaardigheden om jouw pitch goed over te brengen
– Je oefent met pitchen en wordt voorzien van feedback

Workshop Talentroute

De deelnemers van deze workshop maken op een leuke manier kennis met het thema talentontwikkeling en ontwikkelen hun eigen talentenpaspoort. Dit paspoort symboliseert het begin van hun reis naar de beste versie van zichzelf. Deze workshop duurt 2 uur.