Angelic stelt zich voor

15 augustus 2018

Medewerkers

Mijn levensvisie is alle dagen een positieve bijdrage te leveren aan een gelukkigere samenleving. Persoonlijk door een optimistische levenshouding en professioneel door middel van loopbaanadvies, training en coaching. Ik sta bekend als creatief, deskundig en zeer mensgericht.

Los van het talent om goede loopbaanbegeleiding te kunnen geven heb ik jaren geleden nog een talent ontdekt. Ik was een van de eersten op social media en heb dit altijd gezien als een leuk creatief tijdverdrijf. Totdat mensen mij gingen benaderen met vragen over social media, omdat ik meer wist dan de ander en ook meer zág dan de ander. Daarom heb ik mij daarin geschoold. Social media marketing en advies inzetten voor een bedrijf levert tenslotte zichtbaarheid en daardoor tevredenheid op.

Ook mijn professionele ontwikkeling staat niet stil (LevenLangOntwikkelen), ik ben nu student aan de opleiding tot Amplitiedeskundige. Mijn “social media Marketing talent” zet ik met veel plezier in voor Talent College, omdat ik als professional snap waar het over gaat: versterken, vergroten en verbeteren van de positieve staat van medewerkers om het algehele werkgeluk binnen een organisatie te vergroten.