Skip to main content

Onze ambitie is om het welbevinden en functioneren van werkend Nederland te versterken.

Naast het uitvoeren van projecten en het opleiden van amplitiedeskundigen, bieden we daarom ook een online Academy aan. Organisaties kunnen hun medewerkers toegang tot dit online platform bieden, maar ook particulieren en daarmee ook werkzoekenden kunnen lid worden van de Academy.

Door de cursussen in onze Academy kan werkend Nederland zich blijven ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. De cursussen zijn laagdrempelig en in eigen tempo te volgen. De cursussen zijn opgezet vanuit de amplitieve gedachte. Dit betekent dat je geen problemen hoeft te ondervinden voordat de cursussen interessant voor je zijn. Onze cursussen bieden ontwikkeling, groei en inspiratie aan iedereen!

Academy forum
Naast de cursussen bestaat onze Academy ook uit een forum. Hier verzamelen we tips en inspiratie, mensen kunnen met elkaar in gesprek en elkaar motiveren, er ontstaan buddy’s om elkaar te helpen bij het behalen van doelen en er zijn groepen waar bijvoorbeeld medewerkers van een bepaalde organisatie samen kunnen komen.

Je kunt hier een gratis account aanmaken om te zien waar de Academy allemaal uit bestaat voordat je besluit om lid te worden. Daarnaast kunnen organisaties contact opnemen om een offerte aan te vragen zodat alle medewerkers kunnen werken aan het versterken van hun welzijn en functioneren.

Voor individuenVoor organisaties
Hulp nodig? WhatsApp ons