Psychologisch kapitaal vergroten

Psychologisch kapitaal bestaat uit optimisme, hoop, veerkracht en zelfvertrouwen. Optimisme is de positieve verwachting dat iets goed komt, omdat je beseft dat jij een nuttige invloed hebt. Hoop is de motivatie voor het behalen van een doel en het vertrouwen dat je dat doel kunt bereiken, omdat je niet alleen een plan A, maar ook een plan B en C hebt. Veerkracht is de eigenschap om bij tegenslag weer terug te kunnen veren en soms zelfs van de tegenslag te kunnen leren en groeien. Dit heet post traumatische groei. What doesn’t kill you makes you stronger. Met zelfvertrouwen bedoelen we algemeen zelfvertrouwen en taakspecifiek zelfvertrouwen.

Programma

  • Optimisme vergoten
  • Hoop versterken
  • Veerkracht vergroten
  • Zelfvertrouwen opbouwen

Leerdoelen

  • De deelnemers leren hun psychologisch kapitaal te versterken

Op inschrijving

In de agenda is te zien wanneer de volgende training plaatsvindt waar u zich voor kunt inschrijven. Staat de training van uw voorkeur er niet tussen? Laat uw gegevens achter en u krijgt bericht wanneer uw training op de agenda staat.

In company

Een in company training is de ideale oplossing als deze training voor meerdere medewerkers van meerwaarde kan zijn. In overleg bepalen we de datum en locatie, dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden.