Skip to main content

Word lid van het Kennisplein Amplitie

Een organisatiecultuur creëren die zorgt voor meer welzijn, beter functioneren en een groter organisatiesucces. Dat wil toch iedere organisatie! Het Kennisplein Amplitie helpt jou daarbij door o.a. kennissessies te organiseren, artikelen te delen en door het samenbrengen van professionals. Dit is dé plek om meer te leren over positieve organisatieontwikkeling met een focus op amplitie.

Onze missie

Met het Kennisplein Amplitie dragen we gezamenlijk bij aan werkomgevingen en een maatschappij waarbinnen mensen meer welzijn ervaren en hun potentieel zoveel mogelijk benutten. Dat doen we door met elkaar te leren: kennis te delen en praktijkervaringen uit te wisselen.

Wil jij ook een rol spelen in het verspreiden van de amplitieve denk- en werkwijze? Dan is het lidmaatschap van het Kennisplein iets voor jou!

Wat krijg je als lid?

Zowel geïnteresseerden in amplitie als gecertificeerd amplitiedeskundigen kunnen lid worden van het Kennisplein. De meeste activiteiten zijn bedoeld voor alle leden. Sommige activiteiten zijn alleen voor amplitiedeskundigen voor een verdieping op de gevolgde opleiding.

  • Maandelijks online kennissessies
  • 50% korting op ons jaarlijkse kenniscongres
  • Digitale toegang tot alle edities van o.a. Tijdschrift Positieve Psychologie, Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties en Tijdschrift LoopbaanVisie
  • Een leuk netwerk gelijkgestemden
  • Eens per halfjaar een dagdeel leernetwerk (online dag om kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen – voor amplitiedeskundigen)

De activiteiten waar geen kortingspercentage bijstaan, zijn gratis toegankelijk bij je lidmaatschap aan het Kennisplein Amplitie.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in positieve organisatiepsychologie en meer wil weten over amplitie, is welkom. Bijvoorbeeld HR-professionals, managers, teamleiders, (loopbaan)coaches, vitaliteitsadviseurs, amplitiedeskundigen en anderen die geïnteresseerd zijn in inzetbaarheid en ontwikkeling van mensen. Samen met Talent College draag jij als lid bij aan het verspreiden van de amplitieve denk- en werkwijze.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Voor slechts 360 euro per jaar ben jij lid en heb jij toegang tot alle activiteiten van het jaarprogramma. Je gaat het lidmaatschap aan voor een jaar en dit wordt jaarlijks verlengd tot wederopzegging. Het lidmaatschap is vrijgesteld van btw. Meld je aan via onderstaand inschrijfformulier.

Ik word lid van het Kennisplein Amplitie

Amplitieve denk- en werkwijze

Uiteraard doorleven wij binnen het Kennisplein de amplitieve denk- en werkwijze. Dat betekent dat we samen met jou blijven leren, ontwikkelen en bouwen aan een succesvol Kennisplein. We volgen de trends, de arbeidsmarkt en de behoeften en interesses van onze leden. Dat houdt in dat de inhoud en de vorm van het Kennisplein en het bijbehorend lidmaatschap continu meebewegen.

Meer welzijn, beter functioneren, groter organisatiesucces!

Jaarprogramma 2024

Als een activiteit alleen voor amplitiedeskundigen bedoeld is, dan staat er (AD) achter. Staat er OPENBAAR, dan is deze online kennissessie ook toegankelijk voor niet-leden van het Kennisplein.

  • 18 mrt 15:30-17:00 u: Online kennissessie ‘Amplitief opvoeden, hoe doe je dat?’
  • 17 apr 12:30-14:00 u: Online kennissessie ‘Tijd voor een nieuwe kijk op leiderschap’
  • 23 mei 8:30-10:00 u: Online kennissessie ‘Onze lessen van amplitieve bedrijfsvoering’
  • 11 jun 11:00-12:30 u: Online kennissessie ‘Talentgericht leiderschap’
  • 15 jul 15:30-16:30 u: Online kennissessie ‘Waardegedreven werken (zomerinspiratie)’
Word lid

Lees onze kennisartikelen