Skip to main content

Volg online amplitieve kennissessies

Een organisatiecultuur creëren die zorgt voor meer welzijn, beter functioneren en een groter organisatiesucces. Dat wil toch iedere organisatie! Het Kennisplein Amplitie helpt jou daarbij door kennissessies te organiseren en samen met en van andere professionals te leren. Dit is dé plek om meer te leren over positieve organisatieontwikkeling met een focus op amplitie.

Onze missie

Met het Kennisplein Amplitie dragen we gezamenlijk bij aan werkomgevingen en een maatschappij waarbinnen mensen meer welzijn ervaren en hun potentieel zoveel mogelijk benutten. Dat doen we door met elkaar te leren: kennis te delen en praktijkervaringen uit te wisselen.

Wil jij ook een rol spelen in het verspreiden van de amplitieve denk- en werkwijze? Volg onze amplitieve sessies.

Voor wie?

Iedereen die interesse heeft in positieve organisatiepsychologie en meer wil weten over amplitie, is welkom. Bijvoorbeeld HR-professionals, managers, teamleiders, (loopbaan)coaches, vitaliteitsadviseurs, amplitiedeskundigen en anderen die geïnteresseerd zijn in inzetbaarheid en ontwikkeling van mensen. Samen met Talent College draag jij als lid bij aan het verspreiden van de amplitieve denk- en werkwijze.

Ik meld mij aan

Amplitieve denk- en werkwijze

Uiteraard doorleven wij binnen het Kennisplein de amplitieve denk- en werkwijze. Dat betekent dat we samen met jou blijven leren, ontwikkelen en bouwen aan een succesvol Kennisplein. We volgen de trends, de arbeidsmarkt en de behoeften en interesses van onze leden. Dat houdt in dat de inhoud en de vorm van het Kennisplein en het bijbehorend lidmaatschap continu meebewegen.

Meer welzijn, beter functioneren, groter organisatiesucces!

Jaarprogramma 2024

  • 15 jul 15:30-16:30 u: Online kennissessie ‘Waardegedreven werken (zomerinspiratie)’
  • 10 sep 9:00-10:30 u: Online kennissessie ‘Onderwerp volgt’
  • 10 okt 10:30-12:00 u: Online kennissessie ‘On- & Off boarding’
  • 14 nov 15:30-17:00 u: Online kennissessie ‘Onderwerp volgt’
  • 10 dec 9:00-10:30 u: Online kennissessie ‘Delen en leren van elkaars amplitieve successen in 2024’

Kies hier welk thema jou aanspreekt en bestel jouw ticket voor deze kennissessie.

Aanmelden

Lees onze kennisartikelen