Over ons

Wat vinden wij van Talent College belangrijk?

Authenticiteit

Wij hechten veel waarde aan authenticiteit, omdat mensen die trouw zijn aan hun eigen identiteit zich het meest gelukkig voelen. Medewerkers die uitblinken in wie zij zijn kunnen een fantastische meerwaarde creëren voor een organisatie.

Persoonlijke aandacht

Onze kracht is dat wij onze klanten écht willen leren kennen. Persoonlijke aandacht en oprechte interesse maken ons succesvol in het helpen versterken van de positieve staat van mensen en organisaties.

Persoonlijke groei

Wij dagen mensen uit om vanuit hun authenticiteit te werken aan persoonlijke groei. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en blijf jezelf ontwikkelen om te kunnen uitblinken in wie je bent. Zo kun jij de beste meerwaarde leveren voor organisatiesucces.

Concreet en praktisch

Wij benaderen werkgeluk vanuit een amplitieve gedachte, wat het thema concreet en praktisch maakt om aan te werken binnen de gehele organisatie.

Waarderend perspectief

Een groot gedeelte van het ervaren van geluk is ook het waarderen van wat er al is. Als je ergens al heel gelukkig mee bent, is het belangrijk niet te blijven zoeken naar ruimte voor verbetering, maar er lekker van te genieten.

Maatschappelijke bijdrage

Wij leveren een positieve bijdrage aan een gelukkigere samenleving. Werken is zo’n groot onderdeel van ons leven dat meer werkgeluk leidt tot meer algemeen levensgeluk. Wij streven ernaar elke medewerker in Nederland een stukje gelukkiger te maken.

Het team