Skip to main content

Wij zijn Talent College

Maak kennis met dé experts

Over ons team

Ons team bestaat uit een verzameling van mensen met elk hun eigen talenten en samen één missie: het menselijk kapitaal van organisaties te optimaliseren vanuit amplitie. Dit doen we door professionals op de werkvloer te inspireren, adviseren en op te leiden.

Mede-eigenaar

Yrenee Koen

Naast mede-eigenaar ben ik het inhoudelijke brein achter Talent College en schrijfster van het boek “Werken aan amplitie”.

Mijn motto is ‘Blink uit in wie je bent’. Als je lekker in je eigen vel zit, dan ben je op je best voor jezelf én jouw omgeving. Dit besef lijkt in veel organisaties verloren te zijn gegaan met een te grote focus op de cijfertjes. Door ons juist op de mens te richten, volgen de cijfers vanzelf in een stijgende lijn. Als toegepast psycholoog kwam ik in aanraking met de positieve psychologie, wat mij op amplitie gebracht heeft. Door ‘Werken aan amplitie’ handen en voeten te geven middels onze diensten bij Talent College, draag ik bij aan het uitblinken van mens, organisatie én maatschappij. Wat mij betreft het leukste werk dat er bestaat!

Mede-eigenaar

Ellen van Dieren

Naast mede-eigenaar ben ik dé trainer om management en medewerkers te activeren voor hun bijdrage aan een succesvolle organisatiecultuur.

Iedere dag krijg ik energie van kennis delen, inspireren en netwerken met mensen die werkend Nederland ook positiever en energieker willen maken. Als ondernemer, trainer en spreker houd ik mij al sinds 2016 bezig met goed werkgeverschap, recruitment en vitaliteit. In 2020 kwam voor mij alles samen in het gedachtegoed van amplitie. Ik vind het dan ook een feest om met dit team de amplitieve denk- en werkwijze verder te verspreiden.

Kirsten gezicht
Ontwikkelmanager

Kirsten Gringhuis

Ontwikkelmanager die met jouw organisatie de stap naar groei en vooruitgang maakt.

Mensen werken meer dan 50% van hun leven en ik geloof erin dat dat o zo leuk kan zijn. Elke dag weer en daar lever ik graag een bijdrage aan. Door mijn achtergrond in organisatiepsychologie beweeg ik altijd tussen wetenschap en praktijk. De verbinding leggen, kansen zien en vanuit de positieve kant samen groeien is wat mij energie geeft. Ook deel ik graag mijn kennis dus wie weet treffen we elkaar in een masterclass of de opleiding tot amplitiedeskundige.

Backoffice Jasmijn Kooijmans
Backofficemedewerker

Jasmijn Kooijmans

Backofficemedewerker en hiermee onze steun en toeverlaat binnen het team.

Van kleins af aan ben ik al gek op puzzels maken. Het begint met chaos; allemaal losse elementen die nergens lijken te passen. Alleen als je beter kijkt zie je bepaalde eigenschappen als kleuren en vormen en kom je tot een overzichtelijk geheel. Dat is ook precies wat mij aantrekt in administratieve en organisatorische zaken. Ik vind het heerlijk om het voor anderen helder te maken en structuur te bieden. Mijn expertise zet ik in om Talent College te helpen bij administratieve vragen en taken rondom opleidingen, het kennisplein, de academy en financiën.

Amplitiedocent

Renske Lemstra

Amplitiedocent en TMA-coach, bij wie alle deelnemers tijdens de opleiding terecht kunnen met hun vragen.

Het verzorgen van de opleiding tot amplitiedeskundige geeft mij de ruimte om met veel energie en enthousiasme anderen te inspireren en mijn kennis en ervaring te delen. Als docent, coach en HR adviseur houd ik mij dagelijks bezig met het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties. Ik waardeer wat goed gaat en focus graag op het vergroten van wat positief is.

Nienke gezicht
Amplitiedocent

Nienke Scheeringa

Amplitiedocent en TMA-coach die jou helpt om amplitie toepasbaar te maken.

Mensen inspireren, samen ontdekken, leren en groeien is wat mij drijft. Als docent en coach ben ik er voor je om amplitie eigen te maken en je bij te staan in je ontwikkeling tot amplitiedeskundige. Naast Talent College werk ik als carrièrecoach en coördinator bij GOA Publiek. In beide rollen focus ik me op persoonlijke groei en persoonlijk leiderschap. Terug naar de basis; jijzelf en vanuit daar stappen maken.

TMA professional

Ynske Looije

TMA professional die jou helpt je talenten te ontdekken, te ontwikkelen en in te zetten.

Zoals Cruijff het zei: “je gaat het pas zien als je het door hebt”. We doen binnen organisaties al veel goede dingen met de focus op gezondheid, werkgeluk, vitaliteit. We kunnen alleen de goede dingen nóg beter doen door er amplitief aan te werken. Het versterken en vergroten van de talenten van onze mensen bijvoorbeeld. Voor mij is dat de basis om het welzijn van mensen en de organisatie te verhogen. Als TMA coach mag ik mij vanuit Talent College met veel plezier bezig houden met de ontwikkeling en groei van mens & organisatie.

47
leden van het kennisplein
87
opgeleide amplitiedeskundigen
212
amplitieve sessies
999
geïnspireerde organisaties

Ontstaan Talent College:

“Ik ben gewoon een vierkantje die zichzelf in een driehoekje probeert te drukken. Wat zonde eigenlijk!”

Dit is wat één van de eerste coachklanten tegen Yrenee zei en legt precies uit waarom Talent College in 2016 is ontstaan. Ieder mens is uniek en toch vragen we veel van onszelf óf van anderen wat niet matcht met de eigen persoon. Een vierkantje komt het best tot haar recht in een omgeving waar een vierkantje nodig is. Wil je in alle vormen passen, dan moet je jezelf heel klein maken en zal je het “gat” nooit volledig vullen. Zou iedereen zich niet beter voelen én effectiever zijn door uit te blinken in wie je bent? En geven organisaties hier nu wel voldoende ruimte voor?

Met Talent College leveren wij een bijdrage aan werkomgevingen en een maatschappij waarbinnen mensen meer welzijn ervaren en hun potentieel zoveel mogelijk benutten. Dat vormt onze belofte: meer welzijn, beter functioneren, groter (organisatie)succes. Wij leiden amplitiedeskundigen op en helpen organisaties amplitie in het DNA te krijgen. Naar ons idee kunnen we zo de grootst mogelijke impact maken. Zowel op het geluk en welzijn van individuen als het bedrijfseconomisch succes van organisaties en de maatschappij als geheel.

We komen graag met je in gesprek

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Neem contact op!

Registraties