Over ons

Maak kennis met het team van Talent College. Een verzameling mensen met elk hun eigen talenten en samen één missie: het menselijk kapitaal van organisaties te optimaliseren vanuit amplitie. Dit doen we door professionals op de werkvloer te inspireren, adviseren en op te leiden.

Team Talent College

Yrenee Koen

Mede eigenaar

Ellen van Dieren

Mede eigenaar

Renske Lemstra

Amplitiedocent

Seline van Keulen

Co-auteur

Marieke Geertjes

Technisch ondersteuner

Ynske Looije

Ynske Looije

Projectleider

Leer ons kennen

Yrenee Koen: Mede-eigenaar, het inhoudelijke brein achter Talent College en schrijfster van het boek “Werken aan amplitie”.

Mijn motto is ‘Blink uit in wie je bent’. Als je lekker in je eigen vel zit, dan ben je op je best voor jezelf én jouw omgeving. Dit besef lijkt in veel organisaties verloren te zijn gegaan met een te grote focus op de cijfertjes. Door ons juist op de mens te richten, volgen de cijfers vanzelf in een stijgende lijn. Als toegepast psycholoog kwam ik in aanraking met de positieve psychologie, wat mij op amplitie gebracht heeft. Door ‘Werken aan amplitie’ handen en voeten te geven middels onze diensten bij Talent College, draag ik bij aan het uitblinken van mens, organisatie én maatschappij. Wat mij betreft het leukste werk dat er bestaat!

Ellen van Dieren: Mede-eigenaar en dé trainer om management en medewerkers te activeren voor hun bijdrage aan een succesvolle organisatiecultuur.

Iedere dag krijg ik energie van kennis delen, inspireren en netwerken met mensen die werkend Nederland ook positiever en energieker willen maken. Als ondernemer, trainer en spreker houd ik mij al sinds 2016 bezig met goed werkgeverschap, recruitment en vitaliteit. In 2020 kwam voor mij alles samen in het gedachtegoed van amplitie. Ik vind het dan ook een feest om met dit team de amplitieve denk- en werkwijze verder te verspreiden.

Renske Lemstra: Amplitiedocent en TMA-coach, bij wie alle deelnemers tijdens de opleiding terecht kunnen met hun vragen. 

Het verzorgen van de opleiding tot amplitiedeskundige geeft mij de ruimte om met veel energie en enthousiasme anderen te inspireren en mijn kennis en ervaring te delen. Als docent, coach en HR adviseur houd ik mij dagelijks bezig met het versterken van het menselijk kapitaal van organisaties. Ik waardeer wat goed gaat en focus graag op het vergroten van wat positief is.

Ynske Looije: Projectleider die de Talent College Academy naar een hoger plan tilt met nieuwe online cursussen.

Zoals Cruijff het zei: “je gaat het pas zien als je het door hebt”. We doen binnen organisaties al veel goede dingen met de focus op gezondheid, werkgeluk, vitaliteit. We kunnen alleen de goede dingen nóg beter doen door er amplitief aan te werken. Het vergroten van vitaliteit bijvoorbeeld, niet alleen het herstellen ervan. Als transitiemanager, projectleider en coach houd ik mij bezig met ontwikkeling en groei van mensen. Iets dat ik in combinatie met mijn creativiteit goed kwijt kan in het creëren van cursussen binnen de Online Academy van Talent College

Marieke Geertjes: Technische held die de online techniek voor Talent College verzorgt.

Ik bouw de techniek en Talent College verzorgt de inhoud. Op deze manier maken wij samen impact op organisaties, teams en individuen. Als technisch VA duik ik iedere dag weer in de wereld van online techniek & marketing. Deze kennis zet ik graag in om zowel de zichtbaarheid als de werking van Talent College en haar academy te vergroten.

Ontstaan Talent College:

Waarom focussen op problemen en risico’s als je je ook kan focussen op het versterken van het positieve? Het is goed dat zoveel professionals werken aan het herstellen van problemen (curatie) en voorkomen van risico’s (preventie). Persoonlijk krijgen wij veel meer energie om te werken aan het versterken van dat wat positief is en waar je meer van wil zien (amplitie). De stap naar organisatiesucces ligt voor ons in positieve organisatiepsychologie met de focus op de amplitieve denk- en werkwijze.

Onze wereld verandert in een razendsnel tempo. Kijk alleen al naar de technologische ontwikkelingen en de verschuivingen op de arbeidsmarkt. Dit zorgt ervoor dat we gezamenlijk in een transitie zitten. Hierin merken we meer dan ooit dat de mentale belasting op mensen (medewerkers) toeneemt. We hebben het dan bijvoorbeeld over omgaan met onzekerheid, sociale en communicatieve vaardigheden, bewaken van eigen grenzen, werk-privé-balans en tonen van eigen initiatief. Dat dit niet makkelijk is zien we terug in hoge stress, burn-out, verzuim en verloopcijfers. Blijkbaar zijn we maar moeilijk in staat om aan de psychologische eisen van de moderne wereld tegemoet te komen en hebben we hulp nodig. Om aan die hulpvraag te voorzien heeft Yrenee in 2016 Talent College opgericht.

Vanuit Talent College helpen wij organisaties om hun menselijk kapitaal te versterken. Dit doen wij door de amplitieve denk- en werkwijze te verspreiden en amplitiedeskundigen op te leiden. Deskundigen die van binnenuit de stap maken naar het gezamenlijk creëren van een mensgerichte organisatiecultuur waar mensen graag komen en blijven werken. Op deze manier werken wij aan onze belofte van meer welzijn, beter functioneren en een groter organisatiesucces.

Mis ook jouw stap naar organisatiesucces niet en verdiep je in de ampliteve denk- en werkwijze met deze trainingen .

Registraties

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Onze kernwaarden

  • Authenticiteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Persoonlijke groei
  • Praktische toepasbaarheid
  • Waarderend perspectief