Skip to main content

Ons motto is “Blink uit in wie je bent”. En daar zijn wij bij Talent College zelf hard mee bezig. Talent College groeit en daarom kunnen wij niet zonder jou! Iemand die uitblinkt in het aangaan van waardevolle relaties met (nieuwe) klanten en energie krijgt van het leiden van ontwikkeltrajecten.

­­­Vacature ontwikkelmanager (±24 uur)

Jouw werkomgeving

Talent College is een (nu nog) klein bedrijf met een grote missie. Wij werken aan werkomgevingen en een maatschappij waarbinnen mensen meer welzijn ervaren en hun potentieel zoveel mogelijk benutten. Dit doen wij door te inspireren, opleiden en adviseren over de amplitieve denk- en werkwijze. Amplitie is hét kernwoord van de positieve organisatiepsychologie. Het houdt in dat je versterkt wat goed is en focust op waar je meer van wil. Dit is een verfrissende en positieve werkwijze waar veel behoefte aan is in deze snel veranderende wereld.

Yrenee heeft in 2016 Talent College opgericht. Haar kunnen we het beste omschrijven als het interne en inhoudelijke brein. Ellen is mede-eigenaar en is als trainer & spreker dagelijks bezig met het vergroten van de zichtbaarheid en ons bereik in heel Nederland. Wij zijn de collega’s met wie jij dagelijks samenwerkt. Daarnaast heb je contact met onze amplitiedocenten Renske & Nienke en backofficemedewerker Jasmijn. Ook word je onderdeel van ons netwerk amplitiedeskundigen, aangezien we veel met hen samenwerken.

Het is goed om te weten dat wij landelijk werken en veel vanuit huis. Als je ons team komt versterken dan werk je voornamelijk digitaal met ons samen. Dat geeft jou de vrijheid om op iedere locatie te werken waar jij wilt. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn voor ons belangrijke waarden.

Jouw talenten

Jij wordt er blij van om als gesprekspartner samen met organisaties een stap in hun ontwikkeling te maken. Onze projecten: begeleiding bij een amplitieve HR-strategiekoers, het opzetten van een amplitieve gesprekscyclus, invulling van goed werkgeverschap, het opzetten van amplitief talentmanagement en nog veel meer. Vaak betreft het (strategisch) advies om amplitie volledig in de organisatiecultuur in te bedden. Deze projecttak binnen Talent College is nog volop in groei en ons team zoekt iemand met talenten om dit samen verder op te bouwen en uit te rollen. We gaan graag met jou in gesprek om te ontdekken welke talenten jij inzet om bij te dragen aan de missie van Talent College: het creëren van meer welzijn, beter functioneren en een groter (organisatie)succes.

Meer informatie

Inschaling van deze functie is tussen de 3500 en 4500 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur. We starten met een halfjaarcontract om elkaar te leren kennen en hopen op een langdurige samenwerking.

Bekijk hier de LinkedIn profielen van de eigenaren Yrenee Koen en Ellen van Dieren

Heb jij nu al zin om met ons samen te werken?
Laat ons voor 31 maart via info@talentcollege.nl weten waar jij in uitblinkt.