Skip to main content

Inmiddels zijn de eerste experts bekend die een bijdrage leveren aan het Kenniscongres Amplitie in de rol van jurylid. Zij kiezen het beste idee van de dag en zetten zich in voor de realisatie ervan. Maak hier kennis met Arjan Jansen van ’t Land en ontdek waarom hij samen met jou wil werken aan een amplitieve samenleving.

Wat maakt dat jij gelooft in een amplitieve samenleving?

💚 Ik geloof in ieder mens, als prachtige eenling met unieke kwaliteiten en capaciteiten. We kunnen samen de wereld iedere dag een stukje mooier maken. Vooral door datgene te versterken wat ten goede komt aan het welzijn van mens en natuur. Gedreven door de kracht van de positieve psychologie streef ik naar een sterk persoonlijk welbevinden. Vanuit die energie kan ik oprecht aandacht geven aan de verlangens van anderen en het realiseren van hun dromen.

Hoe werk je daar al actief aan?

🍀 Als trainer, coach en auteur kom ik dagdagelijks in allerlei organisaties. Ik ondersteun daar ondernemers, teams, teamleiders en individuele talenten om de beste versie van zichzelf te worden. Door samen met hen te kijken naar de reeds aanwezige sterke punten, kan ik suggesties doen waardoor ze instaat zijn om hun potentieel verder door te ontwikkelen. Ik ben een opgewekte inspirator, vol ideeën en kan er enorm blij van worden als ik mensen zie groeien. Ontwikkeling gaat altijd gepaard met experimenteren, intrinsieke motivatie en het lef om nieuwe dingen uit te proberen. Ik ben als mede eigenaar tot 2010 betrokken geweest bij een grote internationale organisatie. Momenteel ben ik als zelfstandige professional nauw betrokken bij het samen opzetten van mensgerichte interventies met als doel situaties van persoonlijke zingeving en vrijheid te creëren.

Wat wil je samen met de bezoekers van het Kenniscongres Amplitie bereiken?

✅ Ik wil op een betekenisvolle manier bouwen aan een nog mooiere maatschappij met een sterk amplitieve cultuur. Graag kom ik in verbinding met mensen die net als ik het menselijk kapitaal willen versterken. Een bijdrage leveren door te luisteren, kennis te delen en elkaar te verrassen met mooie nieuwe inzichten.

 

Ga jij 14 juni Arjan ontmoeten en samen bouwen aan een amplitieve samenleving? Lees hier meer over het congres. Graag tot dan!