Skip to main content

Samen bouwen aan succes

‘Samen bouwen aan succes’ is een evenement met als doel het opdoen van inspiratie, ideeën en daardoor meer energie om jullie organisatie naar een hoger niveau te tillen. Gedurende de dag werken medewerkers in kleine groepen om te komen tot ideeën die de organisatie zullen verbeteren. Er worden geen onderwerpen aangedragen; de medewerkers worden uitgenodigd zo creatief mogelijk na te denken over het vergroten van het succes van de organisatie.

Het evenement

De dag start met een kick-off waarbij inspiratie en uitleg wordt gegeven door Talent College. Vervolgens gaat men in teams, met behulp van bepaalde instructies, brainstormen over kansen voor de organisatie om te groeien. Medewerkers worden uitgenodigd om met creatieve ideeën te komen waarbij kwantiteit belangrijker is dan kwaliteit. We verzamelen zoveel mogelijk ideeën en later op de dag kiest elk team hun beste idee om verder uit te werken. Uiteraard komen we hiertoe middels bepaalde werkvormen.

Elk team pitcht uiteindelijk hun beste idee aan een jury van directieleden. De juryleden overleggen welk idee volgens hen het beste idee op dit moment is, op basis van haalbaarheid. Let op, voorafgaand aan dit evenement doet de jury een belofte aan de medewerkers dat het beste idee dat uiteindelijk wordt gekozen ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden. De overige ideeën worden uiteraard niet van tafel geveegd, maar verzameld.

Volop inspiratie!

Het evenement ‘samen bouwen aan succes’ is een dag vol inspiratie, plezier, creativiteit, betrokkenheid en samenwerking. Talent College begeleidt deze dag om er middels een programma voor te zorgen dat er samen gebouwd wordt aan het succes van de organisatie.

.

Heeft u interesse in deze of een andere activiteit?

Neem contact met ons op om uzelf aan te melden of meer informatie te ontvangen.

Contact opnemen