Masterclass amplitieve denk- en werkwijze

Deze masterclass biedt jou een praktijkgerichte introductie in de amplitieve denk- en werkwijze. Je ontdekt waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en waarom amplitie onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties. Besluit je van amplitie jouw expertise te maken, dan geeft het certificaat van deze masterclass jou een goede opstap voor de opleiding tot amplitiedeskundige.

Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met mensen in organisaties. Denk aan HR-professionals, managers, leidinggevenden, vitaliteitsexperts, trainers, coaches, opleiders en experts op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Programma

De masterclass duurt één dag en vindt digitaal plaats. Na elk uur les hebben we een kwartier pauze, zodat er genoeg mogelijkheden zijn om even achter je scherm vandaan te komen en lekker te bewegen. De lestijd is van 9:00 – 17:00 uur.

  • Het nut, de noodzaak en de achtergrond van amplitie
  • Wat is jouw missie op het gebied van amplitie
  • De negen succesfactoren van werken aan amplitie
  • De kracht van de amplitieve veranderfilosofie
  • De vier pijlers van amplitie waar interventies zich op kunnen richten
  • Inzicht in kansen en mogelijkheden bij jouw organisatie om te werken aan amplitie
  • De eerstvolgende stap naar amplitie in jouw organisatie

Investering

De investering voor de masterclass bedraagt €195,- exclusief btw. Voor organisaties die niet btw-plichtig zijn kan de masterclass vrijgesteld van btw aangeboden worden voor hetzelfde bedrag. Dit geldt ook voor particulieren die deelnemen aan de masterclass. Mocht je dit jaar nog besluiten je in te schrijven voor de opleiding amplitiedeskundige, dan krijg je de helft van de investering voor de masterclass terug als korting op de opleiding.

Bij deze investering zit het boek ‘Werken aan amplitie’ niet inbegrepen, omdat veel deelnemers het boek al in huis hebben voor aanvang van de masterclass. Bovendien is het boek geen verplichte literatuur bij deze masterclass, maar wel ten zeerste aanbevolen. Mocht je het boek nog niet in bezit hebben, dan kan je deze hier bestellen.

Incompany

De masterclass is ook erg interessant om incompany te organiseren. Bijvoorbeeld voor HR-teams, managementteams en werkgroepen/projectteams werkgeluk, vitaliteit of duurzame inzetbaarheid. Neem contact op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Heeft u interesse in deze of een andere activiteit?

Neem contact met ons op om uzelf aan te melden of meer informatie te ontvangen.

Contact opnemen