Skip to main content

Masterclass amplitieve denk- en werkwijze

Deze masterclass biedt een praktijkgerichte introductie in de amplitieve denk- en werkwijze. Je ontdekt waarom werken aan amplitie dé toepassing is van positieve organisatieontwikkeling en waarom amplitie onderdeel uitmaakt van het DNA van succesvolle organisaties. Dit met het doel om jouw organisatie te profileren als werkgever waar je graag komt en ook graag vitaal blijft werken.

“Aanstekelijk, praktisch en direct toepasbaar! Na deze masterclass ging ik met een heerlijke portie positiviteit terug naar de business”
Roxanne (HR adviseur Gemeente Arnhem)

In deze online masterclass ontdek jij:

  • Een nieuwe kijk op werk die past in deze huidige tijdgeest
  • Het nut, de noodzaak en achtergrond van amplitie
  • De 9 succesfactoren van amplitie
  • Het effect van positieve communicatie
  • De 4 pijlers van amplitie en de toepassing ervan in jouw praktijk
  • De amplitieve ontwikkelfilosofie voor persoonlijke en organisatieontwikkeling
  • Voorbeelden van succesvol amplitief werken

Je volgt de masterclass online van 09.00 – 15.00 uur, we lassen regelmatig een pauze in om even achter het scherm vandaan te komen. Uit ervaring weten we dat deze dag voorbij vliegt door de verschillende werkvormen en het samen leren met andere deelnemers.  Alvast de tip om deze dag pen & papier bij te hand te hebben om al jouw eye-openers en inspiratie op te schrijven.

“Prikkelend en uitdagend. Je krijgt echt het gevoel; hier wil ik meer van. Mooie vragen en dialogen die je bewust maken van het allesomvattende wat amplitie eigenlijk is”
Arjan (coach Discover your flow)

Aanmelden

Kijk bovenaan deze pagina wanneer de eerste volgende editie van de masterclass is. De masterclass volg jij voor 325,- excl. btw. En het naslagwerk van die dag krijg je erbij, zodat jij de nieuwe kennis direct kunt toepassen binnen jouw (werk)omgeving.

Per masterclass zijn er maximaal 12 deelnemers. Op deze manier hebben wij alle aandacht om mee te denken over amplitie in jouw praktijk en vragen te beantwoorden.

Incompany masterclass

Wil jij direct met jouw hele team de amplitieve denk- en werkwijze leren kennen en toepassen in jullie organisatie? Vraag dan een offerte op maat aan voor deze masterclass bij jou op locatie. Stuur jouw aanvraag naar Talent College en we komen jullie graag inspireren.

Aanmelden masterclass

Masterclass volgen?

Schrijf je in voor de volgende masterclass:

  • Dinsdag 28 mei ’24
Aanmelden masterclass

Vrijstelling Btw

Vrijstelling van btw is mogelijk voor organisaties die niet btw plichtig zijn. Je kunt je hier inschrijven voor de masterclass indien je daar gebruik van wil maken.

Aanmelden masterclass vrijgesteld